Våra medarbetare

Talentfind ägs och drivs av Nathalie och Jannis. De är ett äkta familjeföretag som genom att kombinera sina kunskaper inom Ledarskap, Coaching, Rekrytering, Bemanning, Design och Psykologi valt att erbjuda tjänster till arbetssökande.


Deras målbild är att alla våra kunder ska ha möjlighet att hitta ett arbete alternativt möjlighet att byta karriär och få ett arbete som de eftertraktar.

NATHALIE

Delägare/Produktionsansvarig


Nathalie bidrar med sin stora erfarenhet av rekrytering och har arbetat med att rekrytera medarbetare och chefer för bland annat Polismyndigheten, Workz och Apoteksgruppen.


Med en kandidatexamen inom psykologi i kombination med sin gedigna erfarenhet inom rekrytering vet Nathalie vad som krävs för att vara konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.


Nathalie kan se på ditt CV ut arbetsgivarens perspektiv!

JANNIS

Delägare/Verksamhetsansvarig


Jannis bidrar med sin erfarenhet av språk, pedagogiskt arbete, utbildad gymnasielärare samt utbildad ledare inom bland annat coaching, handboll och ledarskap.


Med ett Cambridge English: Advanced certifikat, en mastersexamen inom Engelska samt sin gymnasielärarutbildning har Ioannis de språkkunskaper som krävs för formulera ditt Cv och personliga brev på ett ytterst professionellt och välarbetat sätt. Meningsuppbyggnad, begrepp och stavningskontroll är Ioannis expert på och kvalitetssäkrar detta.Har du några frågor? Ta kontakt med oss via e-postadressen nedan.

Följ oss på sociala medier!