Syfte

Andledningen till varför Talentfind grundades.

Vi vet att ett jobbsökande kan vara oerhört frustrerande. Man lägger ner åtskilliga timmar på att leta efter lediga tjänster på internet och när man väl hittat en tjänst man tycker låter intressant så slås man ut direkt i rekryteringsprocessen.


Den kontinuerliga procentandelen arbetslösa kombinerat med nya trender om att snabbt byta arbetsplats har gjort det tufft för arbetssökande. Konkurrensen är stor och arbetsgivare kan välja och vraka bland många sökande. I denna svåra miljö vill Talentfind göra jobbsökandet lättare och öka chanserna för våra kunder att få komma till intervju vid varje söktillfälle.


Arbetsgivare kräver en del av de arbetssökande, där ibland ett CV och personligt brev. Ett välformulerat CV och personligt brev med snygg design ger våra kunder möjligheten att sticka ut i starten av en rekryteringsprocess och detta tror vi bidrar till att chanserna att få komma på intervju och i förlägningen få en anställning ökar.


Talentfind är ett äkta familjeföretag och vi hoppas och tror att detta skiner igenom i vårt bemötande mot dig som kund genom hela processen!


Följ oss på sociala medier!